Mjukvara

Hjälp index | PhotoMapper | Kontakt | Donera

PhotoMapper v0.7 Hjälp

Viktig information

Ta alltid säkerhetskopior på dina bilder innan du använder programmets EXIF-taggningsfunktion.

Installera

Ladda ned exe-filen och spara den på din hårddisk. Öppna filen genom att dubbelklicka på den och följ sedan installationsprogrammets instruktioner.

Bildformat

I version 0.7 av PhotoMapper stödjs endast JPEG.

Kontakt

Om du inte fått svar på dina frågor eller har hittat fel eller har förslag så kan du kontakta oss här.

GPS-format

Stöd finns för hst och tcx (Training Center), gpx (vanligt exportformat) samt nmea (eller log) som används av många GPS-enheter. Mer om GPS importen.

Hjälpavsnitt

Inställningar kamera
Tidskorrigering
Importera GPS data
Importera JPEG bilder
Spara EXIF taggar
Exportera till Google Earth
Tagga bilder manuellt